Om

Siden her, Paludaner.dk er stedet for den patriotiske og fædrelands elskende del af Danmark.

Formålet for denne side er, at give dem der lovligt iht. straffeloven, ytrer deres meninger og holdninger der bakker op om Rasmus Paludan og partiet Stram Kurs’ ideologi, muligheden for at gøre dette. Grunden til denne sides opstandelse kommer naturligvis i kølvandet på den kæmpe censur og tilsidesættelse, der har være på diverse sociale mediers sider, hvor almindelige borgere har delt opslag og/eller på andre måder har ytret deres mening på lovlig vis, i den forbindelse har måtte betale en pris i form af slettede opslag eller en lukket konto.

Da dette er stik imod demokratiets ånd er det desværre nødvendigt gribe i egen barm, for at undgå de ræve røde snæversynede lejesvendes undertrykkende forsøg på kontrol. Forhåbentlig vil visionen om det endelige mål med lige vilkår for alle, uanset mening og holdning blive opfyldt.

Da siden her omhandler elementer der generelt støtter op om Rasmus Paludan og partiet Stram Kurs, er der naturligvis altid mulighed for at komme med bidrag og foreslag til nye tiltag eller forbedringer. Dette kan gøres via kontaktiden eller en mail som sendes til kontakt@paludaner.dk

Til dem der aktivt deltager i debatten og er tilhænger af ovennævnte, skal der lyde et stort og ydmygt tak!

Iøvrigt er denne side ikke funderet eller styret af partiet Stram Kurs eller Rasmus Paludan.

-Sejr!