Nye Tider, Nye Tiltag…

Som det efterhånden har vist sig utallige gange, kræver det ofte at tilhængere af partiet Stram Kurs og Rasmus Paludan, træder forsigtigt når de gebærder sig rundt på de sociale medier.
Ofte er der set tilfælde af moderatorer som decideret har blokeret brugeres eget eller delte indhold, eller har valgt at bortvise brugere for en periode eller ubestemt tid.

Det er naturligvis bred opbakning hvis de omtalte emner rent faktisk indeholder det påståede racistiske element, eller dets lign. Desværre er sagen bare den, at det oftere går ud over reelle og lovlige ytringer der er formuleret i en sober og ordentlig tone. De bliver konsekvensgivende for den enkelte, ene og alene fordi indholdet er upopulært, dog lovligt!

Fælledparken i København, onsdag den 1. maj 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

For at gøre et tiltag imod den undertrykkende og diktatoriske stemning som mange moderatorer ynder at sætte på dagsordenen, eksisterer denne side med ytringsfrihed ad libitum. Inden for lovens rammer naturligvis. Desuden vil der snarest muligt blive dannet et hold af pålidelige talenter der løbende vil bidrage med artikel indhold, på frivilligt basis.
-Nøjagtigt som denne.

Forhåbentlig vil det kunne hjælpe med at give siden her mere indhold for de registrerede brugere på siden, men samtidig også give nye Stram Kurs tilhængere der kommer forbi siden, lysten til at være en del af dette foretagende.

Andre Artikler

En mening om “Nye Tider, Nye Tiltag…

  • 23. oktober 2019 kl. 21:29
    Permalink

    Jeg håber i alle vil finde tiltaget interessant og nyttigt 🙂

Skriv et svar